Ta spletna stran uporablja piškotke. Z brskanjem po strani se strinjate z našo izjavo o Piškotkih. Sprejmi in zapri

DŠB Fest 2014

dsb_fest_2014_fb_v3

petek28. 3. 2014 – 29. 3. 2014, 21:30–03:00

Zopet je z nami DŠB Fest.

Letos nam v goste prihajaJO  S.A.R.S. in HAPPY OL'  McWEASEL

Končno je prišel čas, da vam razkrijemo program tradiconalnega DŠB Festa, ki se bo zgodil v petek, 28. 3. 2014, v prostorih MC Brežice.

Letos bodo trgali gate trenutno najbolj vroča srbska ska-rock skupina - S.A.R.S. ter največji slovenski band z irsko punk-rock melodijo - Happy Ol' McWeasel.

Najprej  nas bodo ogreli  člani skupine S.A.R.S. , ki bodo na Brežiških odrih premierno v živo odpeli svoje hite kot so "Lutka", "Perspektiva", "Budjav lebac" in druge. Za noro nadaljevanje žurke pozno v noč pa bodo poskrbeli fantje iz skupine Happy Ol' McWeasel, ki so značilni po tem, da publiko popolnoma navdušijo kjerkoli se pojavijo.

Karte bodo na voljo v predprodaji po ceni zgolj 5 EUR, na dan koncerta pa boste zanje odšteli 8 EUR. Predprodaja kart bo potekala od konca februarja dalje na BITu ter v klubu MC Brežice.

Pozorno spremljaj najnoveše novice na naši spletni strani ter FB strani društva: www.facebook.com/drustvostudentovbrezice, kjer bomo ažurno objavljali napotke do osvojitve brezplačnih kart ter še in še. Govori se o tem, da bo v Brežicah prava žurka z akcijskimi cenami pijač za vsak žep in noro zabavo, ki jo bomo zaključili v Klubu McB.

Se vidimo na največjem spomladanskem žuru v Brežicah.

STAY TUNED!