sobota, 12. marec 2016, 10.00

Vstopnina: 0.00

Več:

Društvo študentov Brežice se je v letu 2016 odločilo za večji projekt na področju izobraževanja - poimenovali smo ga INFORMATIVA=PREVENTIVA. Sestavljen bo iz nekaj podprojektov, med katerimi se bomo najprej posvetili delavnici z naslovom "Duševna stiska: prepoznaj in (si) pomagaj".

Vabimo vas, da se nam v soboto, 12. marca 2016, ob 10:00, pridružite v eni izmed učilnic Mladinskega centra Brežice, kjer se bomo skozi različne aktivnosti ukvarjali s tematiko duševne stiske, spoznavali simptome in doživljanje nekaterih pogostih motenj, izvedeli, kakšen je postopek psihološke pomoči in se dotaknili tudi problema stigmatizacije.

Še nekaj pomembnih informacij:

- delavnico bosta izvedli študentki II. letnika biopsihologije, Samanta Hervol in Dragana Vujić,

- udeležba je brezplačna,

- prijavite se lahko preko spletnega obrazca (http://goo.gl/forms/NBXn3NEzmy)

- število udeležencev je zgoraj omejeno na 15, zato pohitite s prijavami (zbiramo jih do 10. marca!). :)

Veselimo se, da bomo spoznali nekatere bistvene dele ene izmed najbolj perečih tematik današnjega časa, zato vas še enkrat vljudno vabimo, da se nam pridružite in skupaj z nami doživite začetek projekta INFORMATIVA=PREVENTIVA.

Ekipa DŠB