Za boljšo obveščenost mladih iskalcev zaposlitve vzpostavljen spletni iskalnik

Nazaj

Po pol leta izvajanja Jamstva za mlade, za katerega je v dveh letih namenjenih 157 milijonov evrov iz različnih finančnih virov je z namenom, da bi zagotovili še večjo povezavo med delodajalci in iskalci zaposlitve in boljšo obveščenost mladih iskalcev zaposlitve pa tudi delodajalcev  vzpostavljen spletni iskalnik po programih za mlade.

Podstran za mlade www.ess.gov.si/mladi je tako bogatejša s koristnimi informacijami za mlade iskalce zaposlitve. Stran je dopolnjena s pregledom po programih za mlade, koristnimi povezavami za podjetne iskalce zaposlitve ter iskalnikom po vseh programih v okviru Jamstva za mlade. Iskalnik na podlagi starosti, trajanja brezposelnosti ter občine stalnega prebivališča, najde vse ukrepe oziroma programe zaposlovanja ali usposabljanja, ki so trenutno na voljo za mlade iskalce zaposlitve.


Spletna stran Zavoda RS za zaposlovanje je tudi optimizirana in prilagojena uporabnikom mobilnih telefonov, tako da se lahko od danes naprej enostavneje dostopa do informativnih vsebin.

 

Več informacij je dosegljivih na: http://www.mddsz.gov.si/nc/si/medijsko_sredisce/novica/article/1939/7484/

 

 

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000