Študentje pozor! - Pleše se V RITMU ŠKISa

9. 2. 2009

Bi želeli znati zaplesati kakšen plesni korak dunajskega, angleškega valčka in polke ter tudi bolj poskočne salse, rumbe in sambe, pa do sedaj mogoče niste imeli te priložnosti ali pa bi radi svoje znanje plesa le osvežili?

Zveza ŠKIS že drugo leto organizira plesni tečaj »V ritmu ŠKISa«, za vse tiste študente po Sloveniji, ki bi želeli znati zaplesati kakšen plesni korak dunajskega, angleškega valčka in polke ter tudi bolj poskočne salse, rumbe in sambe, pa do sedaj mogoče niste imeli te priložnosti ali pa bi radi svoje znanje plesa le osvežili!
Tečaj se začne 17.2.2009, vseboval bo 10 vaj in trajal do 21.4.2009. Ob koncu tečaja tako ne boste več izostali od plesa, ko se bo na plesišču vrtelo v ritmu standardnih ali pa  latinsko ameriških plesov!

Tisti, ki ste željni zabave, dobre glasbe in vročih ritmov, se za dodatne informacije obrnite na Vesno na elektronskem naslovu: vesna.gracner@skis-zveza.si.

DŠB
Cesta prvih borcev 44
8250 Brežice
07 49 64 342 - BIT