Ulovili smo zmagovalce Škisolova 2018!

9. 3. 2018

Ljubljana, 9. 3. 2018 — Veliki oder Škisove tržnice je dobil novega izvajalca, ki bo na njem nastopil 10. maja. Včeraj je na finalnem predizborom za nastop na Škisovi tržnici

—  ŠKISOLOVOM  —  pet  mladih  glasbenih  skupin  otvorilo  sezono  Škisove  tržnice  in spisalo  prolog  letošnji  zgodi  prireditve.  Razkrita  je  bila  prva  glasbena  skupina,  ki  bo nastopila na Škisovi tržnici - mlada zasedba iz obale NEVERMIND.

V Orto Baru je včeraj, 8. marca 2018, potekal finalni lov na nov, še neuveljavljen band, ki bo dobil veliko priložnost, da nastopi na 21. Škisovi tržnici, 10. maja, na zelenici na Kardeljevi ploščadi. V finale letošnjega Škisolova se je uvrstilo pet mladih glasbenih skupin: Tooth In The Sky, Nevermind, Rock Angeless, Joker Out in Iskreni Kreteni. Obiskovalci in člani strokovne žirije,  ki  so  jo  letos  sestavljali  Patricija  Premrov,  predsednica  Zveze  ŠKIS,  Jernej  Tomazin, vodja  Škisove  tržnice  2018,  Tomaž  Kozovinc,  večerni  program  na  Škisovi  tržnici  2018  in dolgoletni slovenski glasbenik in umetnik - Trkaj, so največ glasov namenili glasbeni skupini NEVERMIND.

Glasbena zasedba Nevermind prihaja iz obale. Delujejo v zasedbi: Gaj Bostič (bobni), Peter Bubola (klavir, backvokalist), Jakob Sever (kitara), Matej Mitterndorfer (glavni pevec, kitara) in Tine Farkaš (bas kitara). Skupina se je ustanovila leta 2016, njihov repertoar pa sestavljajo uspešnice iz 70-ih let in avtorska glasba. Svojo glasbo opredeljuejo kot klasičen rock’n’roll s pridihom  bluesa,  ki  je  bila  tudi  zmagovalna  kombinacija  letošnjega  ŠkisoLOVa.  Matej Mitterndorfer: “Škisova tržnica nam pomeni vse, vse v življenju. Mislim, da je to ena res dobra priložnost,   da   se   lahko   predstavimo   širši   publiki   in   naša   odskočna   deska   za   večjo prepoznavnost in naše nadaljnje delo. Komaj čakamo maj in Škisovo tržnico!”

Kontaktna oseba:

Nina Miketič – odnosi z javnostmi

e-pošta: nina.miketic@skis-zveza.si Telefon: +386 (0)40 594 036

DŠB
Cesta prvih borcev 44
8250 Brežice
07 49 64 342 - BIT
info@drustvo-dsb.si
drustvo-dsb.si

Pod obzidjem 1 (Info točka BIT se nahaja na: Cesta prvih borcev 44)
8250 Brežice
Slovenija