aaaaaaaaaaaaaaaTransformacija sovražnega govora

Transformacija sovražnega govora

Vabilo na usposabljanje

Nazaj

VABILO NA USPOSABLJANJE »Transformacija sovražnega govora«

V Mladinskem centru Krško, v petek, 2. 3. 2018 od 9. do 16. ure v sodelovanju z Društvom parada ponosa pripravljajo brezplačno in zanimivo delavnico o sovražnem govoru.

Za organizacijo delavnice, ki ga bodo izvedli trenerji Društva parada ponosa so se odločili ker so pri svojem delu zaznali visok porast sovražnega govora ter z namenom osveščanja o negativnih posledicah le-tega, o transformaciji in preprečevanju sovražnega govora ter možnosti opolnomočenja mladih ter vseh nas, ki se pri svojem delu srečujemo z delom z ljudmi. 

 

Projekt je strateško partnerstvo, ki se izvaja v okviru programa ERASMUS+ Mladi v akciji. Udeležencem delavnice  projekt ponuja skrbno pripravljena in v praksi preizkušena orodja za alternativno odzivanje na pojav sovražnega govora v procesih formalnega in neformalnega izobraževanja. Nazorno bodo predstavljene metode, postopki in smernice, ki vam bodo omogočili naslavljanje in razreševanje konfliktov ter pojavljanje sovražnega govora na trajnostni način. Prav tako projekt ozavešča ter informira o sovražnem govoru in z njim povezanimi pojavi.

Udeleženke_ci boste dobili specifične učne izide razlikovanja med stereotipi, diskriminacijo, predsodki, učenje o neopredeljenih situacijah, ki so lahko tudi sovražni govor in specifike za LGBTIQ+ osebe/skupnost. Delavnica se bo osredotočila tudi na pomembnost ustreznega odziva v različnim kontekstih sovražnega govora.  Usposabljanje je sestavljeno iz treh delov: prepoznavanje, reagiranje in transformacija sovražnega govora. 
 

 

 

 

 

V priponkah najdete tudi vabilo in podroben urnik delavnice, za več informacij in prijavo na delavnico pa se obrnite na:

Martina Zlobko

 

Sistemski administator V.

Mob: +386 51 328 899

Tel: 07/488-22-82

martina.zlobko@mc-krsko.si

www.mc-krsko.si

 

Delavnica je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa pobiramo OBVEZNE PRIJAVE na tem e-naslovu ali preko spletnega obrazca, dosegljivega na tem naslovu.

VABILO NA USPOSABLJANJE »Transformacija sovražnega govora«

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000