Škisova tržnica razkriva svoje prve nastopajoče

21. marec 2018

Nekaj nostalgičnega je na kraju, ki mu pravimo dom. To je prostor, kamor se vedno radi vračamo.  Domov  na  Škisovo  se  bomo  letos  vrnili  10.  maja.  Zelenica  na  Kardeljevi ploščadi se bo za en dan spet spremenila v domačo dnevno sobo vseh mladih. V dnevno sobo, kjer lahko zaplešeš in zapoješ, popiješ in poješ nekaj domačega ter se neskončno zabavaš z vsemi prijatelji.

Zato je Škisova kot dom.

Ni prostor, ampak občutek.

Škisova tržnica bo 10. maja Kardeljevo ploščad napolnila z nasmehi mladih in dobro glasbo. Po  ulovljenem  zmagovalcu  ŠkisoLova  -  skupini  Nevermind  -  razkrivamo  prvi  dve  glasbeni skupini Škisove tržnice 2018. Na glavnem odru boste lahko uživali v ritmih poznane slovenske glasbene skupine Zmelkoow, ki so odkrili svoj smisel življenja – ležanje na plaži. Na elektro oder pa prihaja nekoliko drugačna zasedba BlueBird, ki v svojem repertoarju združuje fusion nu-disco, deep house, chillout, funk – mešanico elektronske in žive inštrumentalne glasbe, ki vas ne bo pustila ravnodušne. So tudi eni izmed redkih podpisnikov pogodbe s Sony.

Preostale izvajalce Tržnice bomo postopoma razkrivali v Facebook dogodku Škisova tržnica 2018.

Škisova je sproščenost in svoboda. Škisova so ljudje in dobra glasba.

Kontaktna oseba:

Nina Miketič – odnosi z javnostmi

e-pošta: nina.miketic@skis-zveza.si Telefon: +386 (0)40 594 036

Datoteke

Objava prispelih kandidatur

8. december 2018

V skladu z razpisanim kandidacijskim postopkom z dne 30. 11. 2018 ter sejo volilne komisije v sestavi Patricija Hostar (predsednica), Brina Skočaj in Matic Bogolin, z dne 8. 12. 2018 objavljamo seznam kandidatov:

KANDIDAT ZA SVETNIKA V SVETU ŠOLS:

Timotej Pavlin, študent FF - arheologija, 3. letnik

KANDIDAT ZA SVETNIKA V SVETU ZVEZE ŠKIS:

Timotej Pavlin, študent FF - arheologija, 3. letnik

1. december - svetovni dan boja proti aidsu

1. december 2018

1. decembra obeležujemo svetovni dan boja proti aidsu! Prvič je postal ta datum pomemben leta 1988, ko ga je Svetovna zdravstvena organizacija razglasila za svetovni dan boja proti aidsu. Danes je ta dan pomemben, saj nas združuje v boju proti aidsu oziroma hivu, je dan, na katerega lahko pokažemo našo podporo osebam, ki živijo s hivom, in se spomnimo na vse, ki so zaradi aidsa umrli.

Redni občni zbor Društva študentov Brežice

30. november 2018

VABILO NA LETNI OBČNI ZBOR DRUŠTVA ŠTUDENTOV BREŽICE

Vabimo te na redni letni zbor članov Društva študentov Brežice, ki bo v petek, 21. 12. 2018, ob 18:00 v prostorih ZPTM Brežice, natančneje v Mladinskem centru Brežice na Gubčevi ulici 10 a v Brežicah.

Predlagan dnevni red:

1.       Pregled in potrditev dnevnega reda