Škisova tržnica razkriva svoje prve nastopajoče

21. marec 2018

Nekaj nostalgičnega je na kraju, ki mu pravimo dom. To je prostor, kamor se vedno radi vračamo.  Domov  na  Škisovo  se  bomo  letos  vrnili  10.  maja.  Zelenica  na  Kardeljevi ploščadi se bo za en dan spet spremenila v domačo dnevno sobo vseh mladih. V dnevno sobo, kjer lahko zaplešeš in zapoješ, popiješ in poješ nekaj domačega ter se neskončno zabavaš z vsemi prijatelji.

Zato je Škisova kot dom.

Ni prostor, ampak občutek.

Škisova tržnica bo 10. maja Kardeljevo ploščad napolnila z nasmehi mladih in dobro glasbo. Po  ulovljenem  zmagovalcu  ŠkisoLova  -  skupini  Nevermind  -  razkrivamo  prvi  dve  glasbeni skupini Škisove tržnice 2018. Na glavnem odru boste lahko uživali v ritmih poznane slovenske glasbene skupine Zmelkoow, ki so odkrili svoj smisel življenja – ležanje na plaži. Na elektro oder pa prihaja nekoliko drugačna zasedba BlueBird, ki v svojem repertoarju združuje fusion nu-disco, deep house, chillout, funk – mešanico elektronske in žive inštrumentalne glasbe, ki vas ne bo pustila ravnodušne. So tudi eni izmed redkih podpisnikov pogodbe s Sony.

Preostale izvajalce Tržnice bomo postopoma razkrivali v Facebook dogodku Škisova tržnica 2018.

Škisova je sproščenost in svoboda. Škisova so ljudje in dobra glasba.

Kontaktna oseba:

Nina Miketič – odnosi z javnostmi