Škisova tržnica 2011

Nazaj

Škisova tržnica je največji projekt Zveze študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS). Gre za največjo enodnevno prireditev, ki vsako leto medse privabi okoli 20. 000 obiskovalcev. Letošnja 14. Škisova tržnica bo potekala 11. maja 2011 na letnem telovadišču Narodni dom Ilirija, v središču Ljubljane.

 

Program Škisove tržnice se deli na popoldanski in večerni, odvija pa se na glavnem in stranskem, malem prizorišču. Na ta način je omogočeno, da se dnevni in večerni program odvijata vzporedno in obiskovalcem ponudita širok spekter glasbenih izvajalcev.

 

Za popoldanski program, ki se prične ob 12. uri, poskrbi vseh 56 študentskih klubov iz vse Slovenije, ki so na glavnem prizorišču postavljeni v šest regijskih otočkov. Vsak klub ima svoj stojnico, ki jo okrasi v skladu z rdečo nitjo prireditve. Klubi sicer ponudijo različne lokalne, tradicionalne kulinarične dobrote, predstavijo svoje domače obrti, krajevne znamenitosti ali posebnosti, kulturne in turistične zanimivosti. Ob stojnicah, se klubi predstavljajo tudi s svojimi točkami na odru, pa naj gre za plesne, gledališke, stand up ali pa povezane z mestom iz katerega prihajajo.

 

V večernem delu prireditve sta v ospredju odlična glasba in vrhunska zabava. V organizacijski ekipi Škisove tržnice vsako leto poskrbimo za bogat glasbeni program, ki obiskovalcem dopušča možnost neizmernega plesa in petja. Na dveh prizoriščih poskrbimo za dve različni zvrsti glasbe, na glavnem najdejo svoje užitke rock privrženci, medtem ko se na malem prizorišču odvija ekstaza house in tehno ritmov. Pričetek nepozabnega večera se prične ob 18. uri in se nadaljuje vse do 2. ure zjutraj.

 

Rdeče-zelena nit letošnje Škisove tržnice je »Zeleni otok sredi mesta«, na svoji stojnici pa se bomo predstavili tudi člani Društva študentov Brežice.

 

Znani pa je tudi glasbeni program. 11. maja 2011 bomo na letnem telovadišču Narodni dom Ilirija na letošnji 14. Škisovi tržnici poslušali:

- Dustin Chambers
- Multiball
- Toronto Drug Bust
- Happy ol'Mcweasel
- Niet
- Kiril Džajkovski
- Soulfingers
 
Vabljeni!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000