Škisova tržnica 2010 - Maribor!

Nazaj

Vabimo vse študente in študente po srcu na Škisovo tržnico v Maribor!

Škisova tržnica že nekaj let velja za največjo prireditev za mlade na prostem. Letos maja je bilo 15.000 obiskovalcev priča že trinajsti uspešno izvedeni Škisovi tržnici v Ljubljani, imeli pa bomo priložnost to edinstveno prireditev letos doživeti še enkrat, in sicer prvič tudi v Mariboru.

Prireditev bo v Mariboru potekala 5. oktobra (torek) 2010, na vseh treh platojih mariborske tržnice. Tako kot na Škisovi tržnici v Ljubljani, bo tudi v Mariboru dogajanje razdeljeno na dva dela.

V popoldanskem delu bodo potekale predstavitve študentskih klubov in ostali sorodnih organizacij na stojnicah, obenem pa bo popoldanski program potekal tudi na glavnem odru, kjer se bo odvijal pester in raznolik program.  Večerni program bo potekal na dveh različnih prizoriščih.

Glavno dogajanj bo potekalo na koncertnem odru, kjer bomo gostili uveljavljena imena slovenske in tuje glasbe scene (Vlado Kreslin z Malimi bogovi, Edo Majka z bendom, Siti Hlapci, Emkej z bendom), poleg njih se nam bodo na odru predstavile tudi dve obetavni glasbeni skupini (Division, Memento Mori). Drugo prizorišče bo v šotoru, kjer nas bodo zabavali DJ-i v ritmih elektronske glasbe.

Vstopnine ni!

 

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000