Škisov zajtrk - torek, 13. marec, Ljubljana in Maribor

7. 3. 2018

Zveza ŠKIS s projektom Škisov zajtrk že vrsto let mlade ozavešča o pomenu zdravega življenja in kvalitetne hrane, ki so velikega pomena za dobro počutje. Škisov zajtrk bo letos potekal potekal 13. marca 2018 v Ljubljani in Mariboru.

Za svoje telo naredimo veliko, če že zjutraj zaužijemo zdrav obrok. S tem pripomoremo tudi k večji delovni storilnosti, saj tako kot naše telo, tudi naši možgani zjutraj potrebujejo hrano. Škisov zajtrk bo letos sestavljen iz preprostih in cenovno ugodnih sestavin, ki si jih lahko privošči vsak študent, a so kljub temu zdrave in nam zagotavljajo dovolj energije za opravljanje vseh obveznostih tokom dneva. Letos bo že tradicionalni zajtrk potekal vzporedno na dveh lokacijah – v Ljubljani na Foersterjevem vrtu in v Mariboru pred Pisarno na Vetrinjski ulici, od 9. do 12. ure. Tako bodo študenti tako v Ljubljani kot v Mariboru imeli priložnost, da poskusijo zajtrk Zveze ŠKIS.

DŠB
Cesta prvih borcev 44
8250 Brežice
07 49 64 342 - BIT