Škisov zajtrk - torek, 13. marec, Ljubljana in Maribor

7. marec 2018

Zveza ŠKIS s projektom Škisov zajtrk že vrsto let mlade ozavešča o pomenu zdravega življenja in kvalitetne hrane, ki so velikega pomena za dobro počutje. Škisov zajtrk bo letos potekal potekal 13. marca 2018 v Ljubljani in Mariboru.

Za svoje telo naredimo veliko, če že zjutraj zaužijemo zdrav obrok. S tem pripomoremo tudi k večji delovni storilnosti, saj tako kot naše telo, tudi naši možgani zjutraj potrebujejo hrano. Škisov zajtrk bo letos sestavljen iz preprostih in cenovno ugodnih sestavin, ki si jih lahko privošči vsak študent, a so kljub temu zdrave in nam zagotavljajo dovolj energije za opravljanje vseh obveznostih tokom dneva. Letos bo že tradicionalni zajtrk potekal vzporedno na dveh lokacijah – v Ljubljani na Foersterjevem vrtu in v Mariboru pred Pisarno na Vetrinjski ulici, od 9. do 12. ure. Tako bodo študenti tako v Ljubljani kot v Mariboru imeli priložnost, da poskusijo zajtrk Zveze ŠKIS.

Datoteke

Objava prispelih kandidatur

8. december 2018

V skladu z razpisanim kandidacijskim postopkom z dne 30. 11. 2018 ter sejo volilne komisije v sestavi Patricija Hostar (predsednica), Brina Skočaj in Matic Bogolin, z dne 8. 12. 2018 objavljamo seznam kandidatov:

KANDIDAT ZA SVETNIKA V SVETU ŠOLS:

Timotej Pavlin, študent FF - arheologija, 3. letnik

KANDIDAT ZA SVETNIKA V SVETU ZVEZE ŠKIS:

Timotej Pavlin, študent FF - arheologija, 3. letnik

1. december - svetovni dan boja proti aidsu

1. december 2018

1. decembra obeležujemo svetovni dan boja proti aidsu! Prvič je postal ta datum pomemben leta 1988, ko ga je Svetovna zdravstvena organizacija razglasila za svetovni dan boja proti aidsu. Danes je ta dan pomemben, saj nas združuje v boju proti aidsu oziroma hivu, je dan, na katerega lahko pokažemo našo podporo osebam, ki živijo s hivom, in se spomnimo na vse, ki so zaradi aidsa umrli.

Redni občni zbor Društva študentov Brežice

30. november 2018

VABILO NA LETNI OBČNI ZBOR DRUŠTVA ŠTUDENTOV BREŽICE

Vabimo te na redni letni zbor članov Društva študentov Brežice, ki bo v petek, 21. 12. 2018, ob 18:00 v prostorih ZPTM Brežice, natančneje v Mladinskem centru Brežice na Gubčevi ulici 10 a v Brežicah.

Predlagan dnevni red:

1.       Pregled in potrditev dnevnega reda