Škisov zajtrk 2020 malo drugače

5. 10. 2020

Tradicionalni projekt Zveze ŠKIS, Škisov zajtrk, se bo odvijal tudi letos. Namen projekta je spodbuditi študente k zdravim navadam, ena izmed ključnih stvari, ki jih mladi pozabljajo, pa je uživanje prvega obroka – zajtrka. Dogodek bo potekal v torek, 6. 10. 2020, v Ljubljani na Foersterjevem vrtu.

Dandanes študenti pogosto posvečajo premalo časa in pozornosti zdravim navadam. Kljub trenutni situaciji, ko se je naša vsakdanja rutina spremenila, še vedno želimo spodbuditi mlade, da poskrbijo za svoje zdravje, saj je le to vredno več, kot vsi zakladi sveta. Zato Zveza ŠKIS organizira projekt Škisov zajtrk, s katerim bi pomagali mladim narediti korak k zdravemu življenju. K temu pa pripomore tudi reden zajtrk. Ker pa vemo, da včasih preprosto zmanjka časa zanj, smo se tudi letos odločili izvesti projekt Škisov zajtrk.

Letos bodo na stojnici, na Foersterjevem vrtu čakali paketki z zajtrkom, s tem pa bo poskrbljeno za varnost zdravja, ki je v zadnjem času še kako pomembna. Paketki se bodo razlikovali, prav tako pa bodo prilagojeni tudi za vegetarijance in vegane. Na stojnici nas lahko obiščete v torek, 6. 10. 2020, od 9. do 12. ure. Na voljo bo tudi brošura z zdravimi recepti, ki bodo gotovo popestrili vaš jedilnik.

V paketnih bodo dobrote, ki so jih prispevale Ljubljanske mlekarne in Argeta. V sklopu zdravega življenja pa je pomembno tudi redno gibanje, zato je za dodatek v paketu poskrbel Alfa Gym.

Zaradi upoštevanja varnostnih ukrepov v koronačasu, žal ne bo dodatnih aktivacij, kot je bila to navada v preteklosti. Kljub temu pa upamo, da bomo z izvedbo lahko uresničili bistvo projekta.

DŠB
Cesta prvih borcev 44
8250 Brežice
07 49 64 342 - BIT