ŠKISOLOV 2018

Katera mlada glasbena skupina bo letos nastopila na velikem odru Škisove tržnice?

Nazaj

ŠKISOLOV 2018

Ljubljana, 29. 1. 2018 – Lanska ljubilejna 20. Škisova tržnica, ki je privabila 28.000 glavo množico, je postavila nove smernice mladinskega dogajanja v Sloveniji. Tudi letos Zveza ŠKIS omgoča mladim neuveljavljenim glasbenim skupinam, ki še iščejo prostor v slovenski glasbeni scceni, priložnost za nastop na velikem odru Škisove tržnice. 

Študentski klubi, okusna kulinarika, odlična glasba, slovenska in mednarodna kultura – Škisova tržnica.  Popoldanski program ponuja obiskovalcem, da v sproščenem vzdušju odkrivajo novo kulturo, kulinariko in ustvarijo nepozabne spomine, v večernem delu pa se Škisova tržnica prelevi v prireditev polno kakovostne in raznovrstne glasbe. Organizator želi z izborom raznolikih glasbenih skupin zadovoljiti najrazličnejšim okusom, prav tako pa mladim, še neuveljavljenim glasbenim skupinam, ponuja možnost prodora na glasbeno sceno. Zmagovalec razpisa Škisolov, ki bo potekal od 29. jaunarja do 19. februarja, bo imel tako možnost nastopa in predstavitve na velikem odru Škisove tržnice 2018.

Skupina mora za sodelovanje na Škisolovu izpolnjevati naslednje pogoje:

  • najmanj 3 avtroske skladbe;
  • najmanj 1 posnetek/demo posnetek avtorske skladbe;
  • zmožnost najmanj 30-minutnega nastopanja v živo;
  • vsaj polovica članov skupine mora imeti status dijaka ali študenta.

 

Prijave bodo potekale preko interaktivnega obrazca, ki ga najdete na povezavi: https://goo.gl/jRoJwC

Do 25. februarja bo strokovna komisija izbrala 10 najbolj obetavnih skupin, ki se bodo med seboj pomerile na finalnem predizboru v ORTOBAR-u 7. marca 2018. Vzporedno bo od 20. februarja do 25. februarja potekalo glasovanje z všečki na Facebooku, ki bodo še dvema dodatnima glasbenima skupinama zagotovili mesto na finalnem predizboru.

 

Škisolov bo svojega zmagovalca okronal s pomočjo strokovne žirije in publike, ki bo obiskala dogodek. Skupina, ki bo obiskovalce in strokovno komisijo najbolj prepričala, si bo zagotovila nastop na Škisovi tržnici 2018!



Kontaktna oseba:

Nina Miketič – odnosi z javnostmi

e-pošta: nina.miketic@skis-zveza.si

Telefon: +386 (0)40 594 036

 

Več informacij:

Tomaž Kozovinc - večerni program

e-mail: tomaz.kozovinc@skis-zveza.si

tel. št.: +386 (0)31 532 246

ŠKISOLOV 2018

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000