ŠKISgol

Nazaj

Zveza ŠKIS tudi letos omogoča izvajanje projekta ŠKISgol, kjer gre za tekmovanje klubovcev v nogometu katerega se udeležuje tudi DŠB...

Projekt ŠKISgol poteka po ligaškem sistemu, v določeni regiji je torej več turnirjev.  S tem želi Zveza ŠKIS, da se klubi in aktivisti v klubih zbližajo in družijo. Prav tako ligaški sistem doprinese določeno kakovost v sami igri, ki je prav tako pomembna za uspešnost in kvaliteto projekta.
Klubi so razdeljeni v 4 (S, J, V, Z) ali 3 (sosednje) regije, odvisno od števila prijavljenih klubov. Na finalni turnir pa se uvrsti najboljših 8 klubov.

V soboto, 12.12. pa je bil že uspešno izpeljan prvi turnir ŠKISgol v Dolenski regiji, ki je potekal v Črnomlju.

Bilo je 6 ekip, ki so se razdelile v dve skupini po 3 ekipe. Ekipa Društva študentov Brežice  (v kateri so igrali: Davor Butara, Uroš karalic, Tilen Lesinšek, Luka Stelja, Žan Hočevar, Tomi Fackovič, Gregor Stajnko, Sašo Miler in Marsel Hotič) je bila v skupini  B z KBŠ (Klub belokranjskih študentov, kjer so zgubili 0:5) in RŠK (Ribniški študentski klub, katerimi so igrali 2:2.

Iz skupine A sta tako v polfinale napredovala KPŠ (Klub posavksih študentov) in KLUKŠ (Klub kočevskih študentov), iz skupine B pa KBŠ in RŠK.

Končni rezultat pa je bil: 1.mesto KBŠ, 2. mesto KPŠ, 3. mesto RŠK.

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000