Razpis za glasbene izvajalce - Poletni koncerti

Nazaj

4187

Ustvarjate svojo glasbo ali igrate priredbe? Se želite domači publiki predstaviti izven vadnice in studia? Prihajate iz Brežic ali bližnje okolice? Potem je to enkratna priložnost za vse vas!

Društvo študentov Brežice tudi letos v sodelovanju s Posavskim muzejem Brežice organizira Poletne koncerte 2015, ki bodo potekali ob četrtkovih večerih v juliju in avgustu, in sicer v prelepem ambientu grajskega dvorišča v Brežicah.

Ker je eden izmed namenov tega projekta, da bi lokalnim glasbenikom ponudili možnost za predstavitev v domačem kraju in lokalni publiki možnost za spoznanje, da lahko dobra pesem (ali glasbenik) nastane tudi 3 km stran od njihovega doma, pozivamo vse, ki se prepoznajo v zgoraj navedenih vprašanjih, naj se prijavijo ali pa razpis posredujejo naprej.

Poudarjamo, da gre za akustične koncerte, saj zaradi varovanja kulturne dediščine v grajskem atriju ni dovoljeno izvajati preglasne glasbe. Hkrati zopet dodajamo tudi to, da imajo prednost lokalni bendi (v primeru, da se prijavi tudi kdo iz drugih slovenskih krajev, saj to seveda ni prepovedano).

Rok za prijavo je petek, 18. maj, pišete nam pa na naslov info@drustvo-dsb.si.

Tako, informacije imate, sedaj pa hitro pisat' e-mail! :)

 

Vaši DŠB-jevci

4187

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000