Prihaja Škisova tržnica 2013

26. 3. 2013

Zveza ŠKIS tudi v letošnjem letu pripravlja Škisovo tržnico, ki bo že 16. zaživela na Letnem telovadišču Narodni dom Ilirija, in sicer 8. maja 2013. Prireditev je v svoji pestri zgodovini pridobila naziv največje enodnevne prireditve na prostem za mlade v Sloveniji, saj pritegne več kot 20.000 mladih in radovednih obiskovalcev.

57 klubskih stojnic z domačimi dobrotami iz vseh krajev Slovenije, 6 regijskih otočkov, 20.000 mladih - doživetje Slovenije v malem!

Škisova tržnica 2013 se bo pričela ob 12. uri s pestro predstavitvijo študentskih klubov in njihovih krajev. Za obiskovalce bo na voljo pestra domača hrana in pijača, značilna za našo raznovrstno Slovenijo. Stojnice bodo na ogled in pokušnjo vse tja do 18. ure. Večerni del se bo prelevil v najboljšo zabavo na prostem z znanimi glasbenimi skupinami.

Zveza ŠKIS tudi tokrat obljublja nepozaben dan z obilo dobre družbe, odlične hrane, mrzle pijače ter dobre glasbe. Vsekakor bomo mladi še naprej skrbeli, da bo prizorišče čisto, odpadki pa ločeno v koših za smeti.

DŠB
Cesta prvih borcev 44
8250 Brežice
07 49 64 342 - BIT