Presenečenja na odru Škisove 2021, dobrodelnost in ustvarjanje še ene edinstvene Škisove tržnice samo 10 dni stran

Na letošnji oder Škisove tržnice prihajajo Koala Voice, MRFY in prvi skupaj kot duet - Tomi Meglič in Bojan Cvjetićanin! 27. maja bodo napolnili tisočere domove s svojo glasbo in z edinstvenim občutkom Škisove tržnice. Vstopnice za dobrodelno Škisovo tržnico so že na voljo na Marketplaceu aplikacije mBills, celoten izkupiček od prodaje pa bo šel v dobrodelni sklad za študente v socialni stiski.

Spletna različica največje študentske prireditve v Sloveniji je že v polnem teku. Vsi sledilci in obiskovalci družbenih omrežjih Škisove tržnice, lahko najdejo najrazličnejše ugodnosti, nagradne igre in aktivnosti, ki so jih pripravili skupaj z letošnjimi partnerji. Za brezskrben večer na 27. maj imajo na voljo različne “party pakete”, ki so pripravljeni tako, da si doma lahko poustvariš izkušnjo Škisove tržnice. V vsakem paketu se namreč skriva prva tiskana oblika družabne igre Škisova tržnica, ki je osnovana na izkušnjah, zanimivostih, dogodkih in dogodivščinah, ki se odvijajo na prizorišču Škisove tržnice. Vsi paketi so na voljo na Marketplacu Škisove tržnice v aplikaciji mBills, kjer lahko najdete tudi vstopnice za koncert Škisove tržnice.

27. maja, od 20. ure naprej pa bomo uživali ob koncertu v živo, kjer bodo nastopili Koala Voice, MRFY in Tomi M. & Bojan Cvjetićanin, ki sta za Škisovo in za dobrodelnost, ki bosta premierno nastopila skupaj. Za popestritev programa pa boste 27. maja lahko uživali tudi v duhovitih, iskrenih in zanimivih odgovorih Tomija in Bojana, ki jih bosta podala v intervjuju ekskluzivno za Škisovo tržnico.

Online koncert Škisove tržnice bo potekal od 20. ure naprej preko spletne platforme Optimisti (www.optimisti.si), vstopnice pa so na voljo na Marketplacu aplikacije mBills.

Tako kot v preteklih letih, je Škisova tržnica vedno dobrodelna. Letos smo v sodelovanju s Fundacijo Študentski tolar in mBills stopili v dobrodelno akcijo zbiranja sredstev za socialno ogrožene študente. Tako gre celoten izkupiček nakupa vstopnice v dobrodelne namene.

1 dobrodelna vstopnica za Škisov koncert = 5 € v dobrodelne namene

Poleg nakupa vstopnic pa lahko donirate tudi poljubno vsoto denarja v dobrodelni sklad za študente prav tako v aplikaciji mBills, kjer poiščete Škisovo tržnico.

V Sloveniji se ocenjuje, da je socialno ogrožena petina vseh študentov, posledice koronavirusa pa so žal te stiske še občutno povečale.  Tako na področju ekonomskega in socialnega položaja, kot duševnega in drugega zdravja ter dostopnosti študija.

Zato bomo letos stopili skupaj za študente!

Več o dobrodelnosti najdete na: http://www.skisova-trznica.si/dobrodelna-skisova/