aaaaaaaaaaaaaaaPOPUST V FITNESSCLUBU 4P!

POPUST V FITNESSCLUBU 4P!

Nazaj

POPUST V FITNESSCLUBU 4P!

DŠB razširja svojo ponudbo ugodnosti, in sicer dodajamo popust v Fitnessclubu 4P v Ljubljani

Da boste do poletja fit, vam v sodelovanju s 4P po neprimerljivo nizki ceni nudimo možnost vadbe v kvalitetnem in sodobno opremljenem fitness centru v Ljubljani. To je enkratna priložnost, da se odklopite od napornega dneva na faksu in za knjigami ter naredite nekaj dobrega zase in za svoje telo.

Cena za naše člane* znaša 17€/mesec ob vezavi na 4 mesece. Prvi mesec plačaš prvi in zadnji obrok + 10€ članarine, ki ti prinaša člansko izkaznico (skupaj 44€). Potem še dva meseca plačaš znesek 17€. Ceneje ne gre! Cena velja za mesečno dopoldansko karto (od 6.00 do 17.00). Če pa hočeš cenejšo celodnevno karto, ti jo ponujamo za ceno 28€/mesec ob vezavi za eno leto! Ob doplačilu 4€/mesec se lahko udeležiš tudi vodenih vadb! (http://www.4p-fitness.com/attachments/article/18/VODENE%20VADBE%20URNIK.pdf - pri jutranjii vstopnici se lahko udeležiš le jutranjih vadb). Popust uveljavljaš s člansko izkaznico Društva študentov Brežice na BIT-u (Brežiška infotočka, CPB 41), kjer mesečno poravnaš strošek in že lahko pridno telovadiš v 4P.

Te še nismo prepričali? Klikni na spletno stran www.4p-fitness.com, si oglej virtual tour fitnessa in ostalo ponudbo ter bodi očaran. ;)

Vse dodatne informacije lahko dobiš na telefonski številki 031 274 316 (Patricija) ali na mailu bit@drustvo-dsb.si.

 

*Član DŠB lahko postane vsak dijak/študent, ki na BIT prinese potrdilo o vpisu za tekoče študijsko leto in izpolni pristopno izjavo.

POPUST V FITNESSCLUBU 4P!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000