aaaaaaaaaaaaMladi o okolju

Mladi o okolju

Nazaj

Mladi smo prepričani, da je treba hitro in učinkovito ukrepati v smeri izboljšanja stanja na področju varstva in ohranjanja okolja, skladno s smernicami trajnostnega razvoja. Pridruži se nam in izkoristi priložnost za sajenje/uresničitev idej - da vzniknejo in pričnejo rasti tudi v tvojem okolju!

Mladinski svet Slovenije bo ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji in Urada RS za mladino izvedel 12 lokalnih srečanj po Sloveniji, kjer se bomo mladi srečali s predstavniki lokalnih oblasti (ki so odgovorni za vprašanja državljanov, tudi nas mladih). Namen srečanj je ustvariti prostor za dialog med mladimi in odločevalci s poudarkom na ustvarjanju skupnih idej in predlogov za izboljšanje vsakdanjega bivanja v posameznih lokalnih skupnosti na področju okolja in zdravega življenjskega sloga mladih.

Štiriurna lokalna srečanja potekajo med decembrom 2012 in marcem 2013 v 12 krajih po vsej Sloveniji.

V sredo, 13.3.2013 ob 10. uri, bo v  Brežicah v prostorih Mladinskega centra na Gubčevi 10a, potekalo štiriurno lokalno srečanje.

Več o projektu in programu si lahko prebereš na http://www.mc-brezice.si/Projekti/mladi-o-okolju.htm

Aktualne novice in fotografije z dogodkov bomo sproti objavljali tudi na Facebook spletni strani Strukturirani dialog.

Prijave in več informacij na: julita.hribar@gmail.com ali 05 90 83 794 (Julita). Z veseljem ti bomo odgovorili na tvoja vprašanja!

ZASADIMO IDEJE SKUPAJ!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000