Kateri mladi band bo letos zaigral na odru Škisove tržnice?

Škisova tržnica zopet daje priložnost mladim nadobudnim bandom, da 14. maja nastopijo na velikem odru. Z 12. februarjem 2020 se odpira razpis, na katerega se lahko prijavijo mladi glasbeniki in si priigrajo prostor na glavnem odru letošnje Škisove tržnice. Na finalnem izboru – 24. marca 2020 v Prulčku – pa bo znano, kdo bo uvedel množico 23. Škisove tržnice v nepozabno glasbeno doživetje.

Eden največjih dogodkov leta, ki slovi po združevanju mladih ob dobri glasbi, izvrstni kulinariki in slovenski kulturi daje priložnost, da na odru poleg znanih imen slovenske in tuje glasbene scene zaigrajo tudi mlade nadobudne glasbene skupine.

Zato mladi bandi, pozor! Si želite nastopiti na največji študentski prireditvi v Sloveniji? Ponujamo vam prav to priložnost! Razpis za neuveljavljene skupine, ki si želijo nastopiti na Škisovi tržnici 2020, traja od 12. februarja 2020 do 6. marca 2020. Skupina mora za sodelovanje na Škisolovu izpolnjevati naslednje pogoje:

- najmanj 3 avtorske skladbe;

- najmanj 1 posnetk / demo posnetek avtorske skladbe;

- zmožnost najmanj 30 minutnega nastopanja v živo;

- vsaj polovica članov skupine mora imeti status dijaka ali študenta.

Prijave potekajo preko spletnega obrazca: https://urlzs.com/cu6EL

Do 13. marca 2020 bo strokovna komisija izbrala 2 najbolj obetavni skupini, ki se bosta med seboj pomirili, na finalnem predizboru v Prulčku, 24. marca 2020. Prav tako bo od 6. do 13. marca potekalo glasovanje s facebook všečki, preko katerega si bo mesto na finalnem predizboru zagotovila še ena skupina!

Škisolov bo svojega zmagovalca okronal s pomočjo strokovne žirije in publike, ki bo obiskala dogodek. Skupina, ki bo obiskovalce in strokovno komisijo najbolj prepričala, si bo zagotovila nastop na velikem odru Škisove tržnice 2020!

Kateri mladi band bo letos zaigral na odru Škisove tržnice?