IZOBRAŽEN je NEPORAŽEN

31. 3. 2013

Izobražen = neporažen je projekt s katerim želimo v občini Brežice in okolici ustvariti več možnosti za pridobitev neformalne oblike izobrazbe (soft skills) za katero menimo, da je v današnjem času pogoj za uspešno iskanje zaposlitve, ustvarjanje kariere in predvsem osebnostni razvoj.

S projektom bomo pričeli  13.4. z delavnico "Po korakih do zaposlitve", kjer bomo izvedeli veliko o trgu dela, mreženju in načinih iskanja zaposlitve. Izvedeli bomo tudi kako pravilno napisati življenjepis, kar je v tem času visoke stopnje brezposelnosti lahko dragocena prednost pred konkurenco. Nadaljevali bomo 20.4. z izvedbo druge delavnice Organizacija projektov. Delavnica je namenjena tako posameznikom kot društvom, ki želijo izpopolniti svoje znanje pri vodenju in organizaciji. V mesecu maju pa nas čaka še 15 urni tečaj Photo Shopa.

Vse dodatne informacije o delavnicah in predavanjih dobite na internetni strani www.drustvo-dsb.si in facebooku Društvo študentov Brežice.

Zanimivo bo, zato vas vabimo, da se delavnic udeležite tudi vi in pridobite znanja, ki se jih ne bi mogli naučiti nikjer drugje.