Gremo Škisat na Šmarno goro!

Nazaj

Gremo Škisat na Šmarno goro!

Športno obarvan projekt Zveze ŠKIS »Gremo Škisat na Šmarno goro«, ki je potekal v mesecu juniju, se je zaključil. Osem klubov in 70 posameznikov je tekmovalo v različnih kategorijah, zmagovalce pa že čakajo lepe nagrade. 

Šmarna gora je bila v juniju oblegana s študenti, ki so se prišli rekreirat na vrh 669 m visokega osamelca in ga poskusili osvojiti čim večkrat. Tekmovanje je bilo primarno namenjeno študentskim klubom, sodelovali pa so tudi posamezniki. Nekateri so hodili na vrh ob najvišjih temperaturah, drugi ponoči, tretji so na vrhu opazovali sončni vzhod, nekateri pa so imeli toliko energije, da so se povzpeli na Šmarno goro tudi večkrat na dan. Cel mesec je tudi potekalo tekmovanje med klubi in posamezniki – zmago si  je priboril Klub študentov občin Postojna in Pivka iz Primorske regije.

Zmagovalce v številu pohodov na Šmarno goro in najlepšo ter najbolj kreativno fotografijo že čakajo lepe in praktične nagrade – od dvodnevnega paketa za dva v Bohinju, soteskanja, monster rolerja in ostale praktične nagrade. Čeprav se je tekmovanje zaključilo, upamo, da udeleženci ne bodo opustili tovrstnega športnega podviga in pridno nadaljevali z obiski Šmarne gore. Zmagovalci so namreč vsi – če ne drugega, so dobili vsaj kondicijo, ki jo je potrebno vzdrževati.

Za vse dodatne informacije spremljajte Facebook profil in spletno stran Zveze ŠKIS. 

Gremo Škisat na Šmarno goro!
Gremo Škisat na Šmarno goro!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000