Fazanc 2010 uspel!

Nazaj

Še to, še ono … in končno je bilo vse pripravljeno za odprtje vrat Mladinskega centra Brežice in začetek Fazanca 2010, ki se je letos zgodil 5.11.2010.

Nestrpni fazani, ki so se drug za drugim zbirali na mestu dogajanja, so že takoj pri vhodu fotografu pozirali kot prave zvezde. Tako bodo za vedno imeli spomin na letošnji Fazanc (slike so vsem dostopne na www.drustvo-dsb.si).

V večnamenski dvorani so nas zabavali lokalni glasbeniki in gosti. Najprej so nas v ritmih country glasbe zazibali The Country Bunch, mlada lokalna skupina. Za njimi se je country stage prelevil v rock stage in publiko je na noge vrgla skupina Wild Strings. Sledil je krajši premor, med katerim se je na odru pripravljal DJ Levis s svojo ekipo, mladi pa so si na svežem zraku nabirali nove energije. Med DJ-evim nastopom smo izvedli tudi tradicionalni krst. Na odru so fazani iz pili »mleko«, jedli koruzo in pokazali svoje pevske sposobnosti.

Po končanem programu smo vsi zadovoljni odšli domov. Lahko rečemo, da je Fazanc 2010 uspel. Mladi so se odklopili od šolskih obveznosti, se družili, navezali nove stike in zažurali, kot Posavci znamo. Se vidimo naslednje leto na Fazancu 2011!

DŠB - Patricija

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000