DŠB SUMMER CHILL

Nazaj

soapball (1)

Draga mladina! 

21. junija nas bo uradno obiskalo poletje. Ker se spodobi, da tako velik prihod tudi proslavimo, se bo to zgodilo - na DŠB SUMMER CHILL-u, kateri se bo odvijal v sklopu Brežice, moje mesto! 

 

V soboto, 27. junija, se bomo zbrali v parku pri Mladinskem centru Brežice, na voljo pa bo tudi sosednje igrišče! Se sprašuješ, zakaj? Ne bomo dolgovezili – pripravili smo enkraten in zelo sproščujoč dogodek, kjer se bomo prisotni pomerili v turnirju soapballa in košarke. Za malo manj drzne pa bodo na voljo tudi slack-line in druge športne igre (frizbi, badminton, balinčkanje, ...). Na koncu turnirja bodo najboljše ekipe dobile tudi privlačne nagrade. Med celotnim dogajanjem bo z nami DJ Borut, ki bo poskrbel za prave summer chill ritme!

Začetek je ob 14:00. Do 14:50 se na dogodku zbirajo prijave za ekipe, ki bodo sodelovale na turnirjih. Eno ekipo sestavljajo 3 člani. Nestrpno pričakovane turnirje pa si bomo lahko ogledali s pričetkom ob 15:00. Da si rezervirate mesto, se lahko ekipe prijavite tudi prej na email naslovu: info@drustvo-dsb.si. PRIJAVNINE NI!

Zaključili bomo okoli 20:30 in se takrat prestavili v središče mesta, pred glavni oder festivala BMM, kjer se bo zabava nadaljevala še pozno v noč.

Za popoln užitek prinesite s sabo kakšno odejo za ležanje na travi. In seveda ogrooomnooo dobre volje!

Pridi in ČILIRAJ Z NAMI!

Ekipa DŠB

soapball (1)
summerchil1 (1)

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000