DŠB gre v NASSFELD

Nazaj

Študentje in dijaki že pridno začenjate z drugim semestrom in čakate na zimske počitnice, a DŠB za vas pripravlja projekt, s katerim bomo izkoristili še zadnji sneg in se še zadnjič sprostili, preden se lotimo trdega dela za knjigami!

V soboto, 23. 2. 2013, se bomo odpravili v vsem dobro znan smučarski center Mokrine (Nassfeld) in se cel dan spuščali po belih strminah. Iz Krške avtobusne postaje se bomo odpravili ob 4.45 in iz Brežiške avtobusne postaje ob 5.00. Obvezna oprema: veliko dobre volje in energije!

Do srede, 20. 2. 2013, zbiramo prijave na bit@drustvo-dsb.si. Cena za naše člane (kar lahko postane vsak študent, ki aktualno potrdilo o vpisu prinese na BIT) je 40 €, za nečlane pa 45€. V ceno sta zajeta smučarska karta (30 €) in prevoz v Nassfeld in nazaj. Vse dodatne informacije sproti poiščite na spletni strani www.drustvo-dsb.si in na Facebook strani /drustvostudentovbrezice.

Če pa so vam bolj pri srcu domača smučišča, pa vas na BIT-u čaka nova pošiljka smučarskih kart Krvavec-Rogla, ki jih dobite po naslednjih cenah:

  • dnevna (med tednom): 18,00 €
  • dnevna (vikend): 22,00 €

 

Pričakujemo vas!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000