DŠB Fest 2012 s Siddharto

Spet se nam s polno paro bližajo zimske počitnice in kot vsako leto člani Društva študentov Brežice pripravljamo veliki rock preklop med šolo in brezskrbnimi dnevi.

Za vas namreč pripravljamo že tradicionalni DŠB Fest 2012, ki bo letos v petek, 17. 2. 2012, v dvorani Mladinskega centra Brežice, s pričetkom ob 20. uri. Letos nas bosta najprej ogreli lokalni glasbeni skupini WTF!? in Breathed Upon, za tem pa na posavski oder po dolgem času prihaja ena in edina SIDDHARTA.

Cena vstopnice variira od 10 do 15 EUR, odvisno od časa nakupa. Prodaja bo potekala na BIT-u (Brežiška info točka, CPB 36, na Fakulteti za turizem v centru mesta) in na lokalnih srednjih šolah ob določenih dnevih (dodatne informacije bodo v kratkem dostopne na spletni strani www.drustvo-dsb.si in facebook profilu /drustvostudentovbrezice).

Cena vstopnice:

do 12. 2. je 10 €,

od 13. 2. je 12 € in

na dan dogodka 15 €.

Število kart je omejeno, zato si čim prej zagotovite svojo. Poleg šolskih in študijskih obveznosti pa hitro ponovite Siddhartina besedila, da bomo glasno in v rockovskem duhu uživali na koncertu!

Za pomoč pri pripravi projekta se zahvaljujemo našim partnerjem: HESS, Optika Rimc, Gostilna Racman, Pivovarna Laško in Posavc.