DŠB Božiček

Nazaj

Leto je naokoli in k prazničnem vzdušju želimo prispevati tudi na Društvu študentov Brežice, zato že nekaj let zapored izvajamo projekt DŠB Božiček, ki zajema obdaritev najmlajših članov študentskih družin.

Da se bodo oči malčkov še bolj svetile v tem prazničnem času, nam morajo starši, s statusom študenta seveda, poslati kakršnokoli sliko svojega otroka na temo »MOJA PRILJUBLJENA IGRAČKA JE …« in izpolnjeno prijavnico, ki jo najdete na naši spletni strani www.drustvo-dsb.si pod zavihkom »Dokumenti«, na elektronski naslov bit@drustvo-dsb.si ali po pošti na naslov Društvo študentov Brežice, Pod obzidjem 1, 8250 Brežice, oziroma se lahko na BIT (Brežiško info točko) oglasite tudi osebno. Obdarovanje vaših otrok z obiskom DŠB Božička, bo potekalo v ponedeljek, 26. 12. 2011, ob 12. uri, v TERMAH ČATEŽ (Igralnica Hotela Toplice). Pogoj udeležbe je, da ima vsaj eden izmed staršev status študenta in mora biti član Društva študentov Brežice (oddati mora potrdilo o šolanju za tekoče študijsko leto 2011/12). Za dodatne informacije pa se lahko obrnete na številko 041 968 680 (Janja).

S pošiljanjem slik in prijavnic pa vsi zainteresirani le pohitite in jih oddajte najkasneje do torka, 20.12.2011, saj DŠB Božiček že čaka na vas!

 

Pošljite vabilo naprej in obvestite o DŠB Božičku tudi ostale, predvsem mlade družinice, ki jih morebiti poznate.

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000