Dijaška sekcija DŠB vabi nove člane

Nazaj

Si dijak iz Brežic, ki želi poleg šole še obštudijsko delovati? Rad spoznavaš nove ljudi, se noro zabavaš, hkrati pa narediš še kaj koristnega zase in okolje? Če si na vprašanje odgovoril pozitivno potem se pridruži naši ekipi!

Dijaki dijaške sekcije Društva študentov Brežice te vabimo, da se nam pridružiš in z nami ustvarjaš nove dogodke v tem študijskem letu.

Projekti katere vodimo so vsem dobro poznani krst fazanov, ki smo ga pripravili ta petek - FAZANC, Projekt osveščanja proti AIDSu, številne izobraževalne delavnice, čistilna akcija "Brežice moje čisto mesto" in še in še. Pokrivamo projekte na področju športa, izobraževanja, sociale in kulture.

Iščemo vse zainteresirane dijake, ki bi radi postali del naše ekipe in pomagali pripravljati projekte za dijake v Posavju. Če te zanima organizacija dogodkov, fotografija, oblikovanje, odnosi z javnostjo, pisanje člankov, šport, sociala, itd. pokliči na številko 041 862 295 (Simona) ali piši na mail naslov info@drustvo-dsb.si in se pozanimaj o svojih možnostih.

Se vidimo! ;) 

 

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000