Vstopnice za Dance Republic - Revolution in nagradna igra!

Nazaj

Društvo študentov Brežice Vam nudimo vstopnice za dogodek po ugodni ceni in pripravljamo nagradno igro s katero bomo eno vstopnico podelili!

4 veliki floori. 8 ur plesa. 300.000 watov zvočne moči. 12 izbranih DJ-jev. 36 ton zvočne opreme. 28 ton vizualne opreme. In niti 1 razloga, zakaj ne bi bili del največje dance revolucije v Sloveniji.  Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bosta 26. aprila strast in potreba po elektronski glasbi potešena s kar štirimi odri. Prestol bodo zasedli Above & Beyond in DJ Axwell.

Na dogodek  vabimo člane Društva študentov Brežice, za katere nudimo vstopnice po ugodni ceni 24€, ki jih lahko kupite na Brežiški info točki (BIT). Nečlani Društva pa lahko vstopnice kupite po ceni 27€.

Za vse tiste, ki želite preizkusiti svojo srečo, pa pripravljamo nagradno igro, v kateri bomo podelili eno vstopnico! Vse kar morate storiti je, da na elektronski naslov: info@drustvo-dsb.si pošljete svoj seznam 3h najljubših projektov, ki jih izvajamo na Društvu študentov Brežice, skupaj z imenom, priimkom ter kontaktno številko. Sodelujete lahko najkasneje do 20.4., ime nagrajenca, ki si bo prislužil brezplačno vstopnico, pa bo objavljeno na naši spletni strani na dan 22.4.2010. Srečno!

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000