BOK! Nova publikacija društva študentov Brežice

Nazaj

bok-publikacija-2015

Pa je ugledala luč sveta! Druga, popolnoma preurejena publikacija društva študentov Brežic.

Pravijo, da na mladih svet stoji, da smo mi prihodnost družbe, ki bo krojila svet v bodoče. Se strinjaš? Na društvu študentov Brežice se tega več kot zavedamo zato se že skoraj 20 let trudimo v okolico vnesti nekaj dogajanja, nekaj kar bi mlade povezalo in hkrati vzpodbudilo razvoj njihovih mnogoterih sposobnosti. Prav čez celo leto v ta namen ustvarjamo vsebine, ki so namenjeni prvotno študentom in dijakom iz Brežic in okolice - torej prav tebi, ki bereš ta skupek »počečkanega« papirja.

Organiziramo vse od izobraževalnih vsebin, kjer lahko izpopolniš svoje mehke veščine, športnih, kjer lahko piliš svojo kondicijo, socialnih pa vse do tistih kulturnih, kjer se lahko družiš, spoznavaš nove ljudi oziroma obujaš spomine s starimi prijatelji.

Da pa se vso to dogajanje skozi leto ne razgubi smo se odločili, da ga zberemo na enem mestu in predstavimo širši javnosti. S tem namenom smo se odločili za izdajo kratke publikacije v kateri najdeš vso (no skoraj vso) dogajanje na društvu skozi to leto, zanimive članke iz področja študentske problematike in vse aktualne spremembe, ki jih kot nedobudni študent moraš nujno vedeti.

Nova publikacija bo izhajala na 4 mesece. Najdeš pa jo v tiskani verziji na naši BIT točki in v elektronski obliki na dnu novičke.

Naj ti branje tekne!

bok-publikacija-2015

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000