BOK! Fest Ljubljana 2012

... je uspel na celi črti!

V nabito polni kavarni Net Cafe sredi Ljubljane, so se pod organzacijo Društva študentov Brežice zbrali študentje iz celega Posavja, ki študirajo v Ljubljani, dobrodošli pa so bili prav vsi mladi in mladi po srcu. Ob pokušini domačih narezkov in degustaciji vina, so pridno polnili želodčke in grla, medtem ko je na odru lokalna 14-članska zasedba MAKADAM SP poskrbela za razgretje ozračja. S svojo predstavo so se naravnost izkazali. Študentje so se poleg petja in plesa poenotili tudi z BOK! majicami, ki so jih prejeli ob vstopu na dogodek. Sledil je nastop skupine MAMBO KINGS, ki so s svojim žurerskim tempom povzdvignili in držali vzdušje na zavidljivi ravni. Ob pol tretji uri zjutraj je na sceno stopil DJ GULI, ki je s svojo glasbo zabaval študente na plesišču do pol pete ure. Nastopajoči in udeleženci so ustvarili odlično atmosfero, ki se seli v Maribor, kjer bo v torek, 24. 4. 2012, naslednji BOK! Fest, v družbi Trkaja in Omarja Naberja. Se vidimo na BOKu!