Ali se že slišal za Nefiks? Sedaj tudi na BIT-u

Nazaj

Modra knjižica neformalni indeks Nefiks je sistemsko orodje za beleženje neformalnega učenja za mlade od 14. leta starosti naprej. Posameznik lahko s pomočjo indeksa sistematično in na enem mestu zbere vse, kar je poleg rednega sistema izobraževanja še počel. V praksi to pomeni, da v modro knjižico vpisuje vsa svoja neformalno pridobljena znanja in spretnosti.

Knjižica stane 6 EUR, na BIT-u pa jo dobiš za 4 EUR. Mladi lahko uporabljate tudi Nefiks v elektronski obliki (e-Nefiks), ki si ga lahko registrirate brezplačno na www.nefiks.si. Na tem naslovu dobite tudi dodatne informacije o Nefiksu.


Bi rad postal Nefiks tutor?

Vsako prodajno mesto ima vsaj enega prostovoljca Nefiks tutorja. Nefiks tutorji so prostovoljci, ki poznajo in uporabljajo Nefiks ter želijo, da se to orodje za beleženje čim bolj razširi med mladimi. Tako po svojih fakultetah, šolah in organizacijah/društvih pomagajo mladim spoznati Nefiks ter beležiti vanj vse neformalno znanje. V kolikor bi želel postati aktiven prostovoljec in pomagal k beleženju neformalnega izobraževanje, te vabimo, da se prijaviš na On-line izobraževanje Nefiks tutorjev.

Prijava na On-line izobraževanje Nefiks tutorjev:
http://www.talentiran.si/index.php/domov/novice-domace/556-bodoci-nefiks-tutorji-vabljeni.

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000