Vsi na ŠKIs!

Nazaj

Zveza ŠKIS vabi v soboto, 27. februarja, na vragolije na snegu na Roglo! Smučarsko in deskarsko tekmovanje, tek na smučeh in za nesmučarje-pohod, sankanje, Roller-Bahn.

Nori zimski dan bomo pričeli že ob 9 zjutraj. Zbrali se bomo ob toplem čaju, kavi in prigrizkih ter se razdelili v skupine.

Medtem, ko bodo rekreativni smučarji in deskarji začeli svoj spust po strminah, se bo za tekmovalce pričel veleslalom v dveh tekih. Štejeta časa obeh voženj. Po tekmi je na voljo prosta smuka.

Kandidati za tek na smučeh se bodo zbrali v ski servisu, kjer jih bo pričakal učitelj in jim pomagal pri izposoji opreme. Nesmučarji si bodo medtem obuli krplje in odkrpljali po belih strminah. Oboji bodo z aktivnostmi končali predvidoma ob 14.00 in se nato pomaknili na Zlodejevo, kjer jih bo čakal kuhanček. Po želji se bodo lahko peljali tudi z Roller-Bahnom (sankališče na Zlodejevem).

Za vse skupine je okrog 16.00 dalje na voljo kosilo v Snežni dvorani. Ko bomo napolnili želodčke, je na vrsti podelitev nagrad najboljšim smučarjem in deskarjem, jasno pa bo tudi, kateri izmed klubov si je prislužil naziv najbolj smučarsko-deskarski klub! Uspehe najboljših je treba nujno proslaviti. Sledi zabava z Dj-jem in verjamem, da bo noč še dolga.

Cene (nekaj bo subvencioniralo društvo) in vsebine paketov so v priponki, za prijave in več informacij pa se obnite na Matica - 041 507 844. Prevoz bo organiziran!
 

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000