Poletna nagradna igra - Siddharta - nagrajenci

Nazaj

Društvo študentov Brežice pripravljamo nagradno igro, v kateri bomo podelili kar trem osebam vstopnico za koncert Siddharte, v Termah Čatež.

Siddharta se končno vrača tudi v naše konce! 9.7.2010 bo namreč nastopila na Poletni termalni rivieri v Termah Čatež ob 21-i uri. Cena vstopnic je 17€ oziroma 15€ za študente in dijake. Vstopnicelahko kupite v BITu!

Za člane Društva, ki bi radi pridobili vstopnico s kančkom sreče, pa imamo tudi poletno nagradno igro! Vse kar moraš storiti je to, da našteješ vsaj 3 popuste, ki jih Društvo študentov Brežice nudi svojim članom  in jih pošlješ na info@drustvo-dsb.si s svojim imenom, priimkom ter telefonsko številko. (Namig: odgovor se nahaja na spletni strani: www.drustvo-dsb.si)

Odgovor je potrebno poslati do 7.7.2010, 3-je srečni nagrajenci, ki bodo prejeli vsak svojo vstopnico, pa bodo objavljeni na naši spletni strani dne, 8.7.2010.

Pa srečno!

Če slučajno še nisi član/-članica Društva študentov Brežice in zato ne morate sodelovati v nagradni igri, lahko to preprosto storiš tako, da prineseš potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto na BIT(brežiška info točka), kjer boš izpolnili še izjavo o članstvu in lahko nato sodeloval v nagradni igri.

Srečne nagrajenke so: Barbara Kostrevc, Katja Bogovčič in Anja Antončič. Čestitamo! Svojo karto lahko dvignete na dan prireditve pred vhodom z osebnim dokumentom. Ostalim pa več sreče prihodnjič.

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000