17. Slovenski festival vin

Nazaj

Slovenski festival vin je najbolj priznan izobraževalno-predstavitveni vinski dogodek v Sloveniji, ki sledi poslanstvu, da je potrebno predstaviti domača in tuja vina, ter širiti kulturo pitja vin in pokušanju hrane. Tradicionalno poteka v GH Union, ki je postal zbirališče ljubiteljev vin, poslovnežev, lastnikov restavracij, vinotek in trgovin, različnih združenj in nenazadnje ljubiteljev vin.

Letos smo se v ekipi odločili, da želimo to kulturo pitja vin, druženja in spoznavanja novih ljudi prenesti na mlado generacijo. Na ljudi, ki bodo v prihodnosti vodili podjetja, restavracije in združenja, na generacijo, ki bo v prihodnosti sestavljala hrbtenico slovenski družbi.


Za mlade smo tako pripravili poseben program na festivalu, ki bo vključeval predstavitvene delavnice*, možnost pokušine več kot 300 vin in kuharske mojstrovine najboljših slovenskih kuharjev. In kar je najbolj pomembno, možnost ustvarjenja novih poznanstev z ljudmi iz sveta vin, kulinarike in poslov.


Dogodek bo potekal v Grand hotelu Union v Ljubljani 20. in 21. novembra 2014. Cena celodnevne vstopnice za študentske skupine je 20€.**


Vabljeni!


*Delavnice bodo organizirane ob min. 15 udeležencih ** Cena 20€ velja ob skupinski prijavi z študentskim klubom.Tako,da če koga delavnica oz. udeležba zanima naj nam piše na info@drustvo-dsb.si

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000