BOK! Fest

Kdaj? v marcu ali aprilu

Bok! Fest je projekt, ki se je v letu 2009 izvajal prvič in je rezultat ugotovitve, da v večjih mestih, kjer študira večina naših študentskih članov, primanjkuje dogodek na katerega lahko pridejo študentje iz Brežic in njene okolice in tako dobijo priložnost nadoknaditi pogovor tudi s tistimi prijatelji, s katerimi ne uspejo redno ohranjati stike ter se lahko vsi skupaj zabavajo. Torej s tem projektom želimo povečati socialno povezanost naših študentov v izobraževalnih središčih.

Bok! Fest se je 2009. leta izvajal v Ljubljani v Emonski kleti, 3. marca, in Mariboru v Štuk-u 17. marca. Za zabavo sta skrbela DJ-ja in lokalne ter kakšna uveljavljena glasbena skupina. Prvih 100 obiskovalcev je dobilo posebno presenečenje, veliko penasto BOK! roko. Da se lahko zabavi udeleži čim več študentov, smo poskrbeli z organiziranim prevozom iz Maribora in Brežic na Bok! Fest v Ljubljano in iz Ljubljane in Brežic na Bok! Dest v Mariboru. Tako pa smo zagotovili varno pot udeležencev na samo zabavo in tudi domov.