DŠB poletni koncerti

Kdaj? poletni meseci

Društvo študentov Brežice je čez poletje že nekaj let pripravljala manjše koncerte za popestritev dolgih in vročih poletnih dni. V sklopu poletnih koncertov lahko na določene datume nastopajo znani in manj znani lokalni glasbeniki, ki se želijo predstaviti in pomagati poživeti mestno jedro Brežic. Koncerti se čez vikende v večernem času odvijajo v Mestnem atriju.

V letu 2011 so se nam predstavili: Modra frankinja, BeTa project, Orange, The Smer, Eva Cassidy tribute.

V letu 2010 so se nam predstavili: Strune in srca, Tomi in Silvija, Zoran in Petra, Trainstation, Soul, jazz in jaz in Ansambel Drakslerji.

V letu 2009 so se nam predstavili: Tanja Lekše, Akustični trio Strune in srca (Nina Iskra, Matjaž Predanič, Bor Marolt), Zoran Zlatič in Petra Uršič, Tomi in  Silvija, Peter Urek in Marko Ferlan, Maryjane, vokalna skupina ERAMASS z gosti in Ansambel Drakslerji.

V letu 2008 so se nam predstavili: Norway.si (Jo Fougner Skaansar, Peter Urek), Legopulver (Andreas Evjen Håkestad, Martin Farstad Borg, Jo Skaansar), Rok Jurečič z vokalistkama Anja Žabkar in Nikolina Cindrič, Strune in srca (Nina Iskra, Matjaž Predanič, Bor Marolt).