aaaaaaaaaaaaaaaRazpis za oblikovanje grafične podobe projekta PiMP

Razpis za oblikovanje grafične podobe projekta PiMP

Priložnosti in izzivi mladih v Posavju

Nazaj

Razpis za oblikovanje grafične podobe projekta PiMP

ZPTM Brežice, enota: Mladinski center Brežice je s projektom PiMP - Priložnosti in izzivi mladih v Posavju uspešno kandidiral na javnem razpisu za »Spodbujanje aktivnega državljanstva mladih za večjo zaposljivost 2016-2018«. Oblikovanje skupne celostne grafična podobe projekta ( v nadaljevanju: CGP) je ena izmed prvih aktivnosti projekta. Izbrana celostna podoba pa bo služila kot sredstvo informiranja za promocijo v javnostih in dosego ciljne skupine projekta. Zavod za podjetništvo, turizem in mladino zato vabi vse zainteresirane k prijavi na razpis za oblikovanje CPP. 

Cilj razpisa je oblikovanje CGP projekta za komunikacijske in promocijske namene ter spodbujanje mladih k udeležbi v projektu, zato naj bo CGP inovativen, kritičen in drzen ter mladim prijazen, inovativen, drzen in proaktiven. S CGP-jem projekta bomo gradili prepoznavnost projekta med mladimi kot tudi splošno javnostjo.

  • Z izbranim prijaviteljem bo naročnik sklenil avtorsko pogodbo ali pogodbo o naročilu, s katero se zavezuje izplačati 1000,00 EUR bruto za zgoraj navedena opravljena dela oziroma storitve oblikovanja CGP projekta.
  • Rok za oddajo ponudbe je 17. 10. 2016.
  • Rezultati razpisa bodo javno objavljeni – na spletni strani naročnika in sodelujočih organizacij. Prijavitelji bodo o rezultatih razpisa obveščeni predvidoma do 21. 10. 2016.

Celotni razpisni dokument dobite v priponki.

Razpis za oblikovanje grafične podobe projekta PiMP

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000