Maja se vrača največja študentska prireditev

Nazaj

Maja se vrača največja študentska prireditev

Ljubljana, 21. 2. 2017 - Na Kardeljevo ploščad se 11. maja vrača največja študentska prireditev pri nas, tokrat jubilejna, že 20. Škisova tržnica. V popoldanskem delu bodo obiskovalci lahko poizkusili kulinarične dobrote iz cele Slovenije, ki jih bodo na svojih stojnicah pripravili študentski klubi, zvečer pa se jim obeta odličen glasbeni program na dveh glasbenih odrih.

Škisova tržnica je tradicionalna prireditev Zveze študentskih klubov Slovenije (Zveze ŠKIS), kjer se s pomočjo študentskih klubov, organizacij in študentov na enem mestu zberejo slovenska in mednarodna kultura, okusna kulinarika, odlična glasba in mladi ter mladi po srcu. Prizorišče sredi Ljubljane se bo tudi letos spremenilo v stičišče študentske kulture, ki vedno prekipeva od mladostniške energije.

 

Letos se beleži že 20. Škisova tržnica in v vsej njeni zgodovini jo je obiskalo že več kot 350.000 obiskovalcev, katerim se za letošnjo jubilejno prireditev poleg zanimivega dnevnega in večernega dogajanje z različnimi aktivnostmi, obeta še nekaj novosti ter presenečenj.

 

V duhu sproščenega druženja se bodo mladi 11. 5. 2017 povezovali ter ob okušanju odlične hrane in pijače spoznavali različne kulture, uživali ob zvokih slovenskih in tujih glasbenikov ter ustvarjali nepozabne spomine v najboljši družbi. Nenapisano študentsko pravilo namreč pravi, da nisi pravi študent, če vsaj enkrat v svojem študentskem življenju ne obiščeš Škisove tržnice.

Maja se vrača največja študentska prireditev

Stopite v stik

BIT

Uradni podatki

Društvo študentov Brežice

Modri

Cert ID: 0013/00013

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Društvo študentov Brežice
Matična številka: 5888417000